ECO-SAC VOYAGEUR

La motxilla viatgera d’Hachette Sgel Llibres participa al projecte promogut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i dins del Pla Nacional de Lectura, per fomentar la lectura en francès als centres de primària i secundària amb l’ ECO-SAC VOYAGEUR, la motxilla viatgera de l’editorial Hachette.

ECO-SAC VOYAGEUR conté deu “lectures documentals” de la Col·lecció TOUS LECTEURS! que es caracteritzen per el seu alt contingut pedagògic i diversitat temàtica, des de les ciències socials, les tecnologies o la història i abracen 5 nivells de dificultat. Hem escollit les lectures relacionades amb: 2012 Any Internacional de les Energies Sostenibles i 2013 Any Internacional de la Cooperació en L’Àmbit de l’Aigua
[+] Podeu aconseguir que arribi a la vostra escola parlant amb els vostres referents territorials, que en fan el seguiment de ruta.
[+] Per a més informació cliqueu aquí

[+] Vous pouvez aussi accéder auxs vidéos pédagogiques de FranceTV Curiosphère

One thought on “ECO-SAC VOYAGEUR

  1. Pingback: Un món de recursos » Arxiu del bloc » Eco-Sac Voyageur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *