Ajut a l’Aprenentatge Actiu d’Idiomes

Mobilitat d’alumnat a l’estranger

S’obre el termini de l’Ajut AAI 2012!
Aquesta convocatòria vol fomentar la realització d’activitats d’aprenentatge actiu d’idiomes, on l’alumnat pugui aprendre i practicar la llengua francesa o les altres llengües estrangeres curriculars en contextos reals.
Aquestes activitats es porten a terme en els països respectius dels idiomes que s’imparteixen dins dels ensenyaments reglats en els centres educatius. Aquests centres han d’impartir: ESO, Batxillerat o Formació Professional.
Animeu-vos a participar!
[+] Bases i condicions de l’ajut
[+] Aplicació de sol·licitud
[+] RESOLUCIÓ ENS/532/2012de 13 de març, per la qual s’obre la convocatòria pública per a l’atorgament de subvencions a centres educatius públics i privats concertats d’educació secundària de Catalunya, per a l’aprenentatge actiu d’idiomes per a l’any 2012.
[+] ORDRE 115/2011, de 2 de juny, per la qual s’aproven les bases reguladores per a l’atorgament de subvencions a centres educatius públics i privats concertats d’educació secundària de Catalunya, per a l’aprenentatge actiu d’idiomes, i s’obre la convocatòria pública per a l’any 2011.


4 thoughts on “Ajut a l’Aprenentatge Actiu d’Idiomes

  1. Cristina C.R

    Em dic Cristina i estic fent el meu treball de recerca de 2n de batxillerat en un centre concertat de la ciutat de Tarragona. El tema que he elegit és sobre l’aprenentatge d’una nova llengua: el francès, i buscant informació per internet he trobat el vostre blog. M’agradaria saber si per l’any proper continuaria aquesta subvenció i si em podeu facilitar informació. A banda d’aquest tema, podrieu assessorar-me sobre mètodes d’aprenentatge de l’idioma francès? Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *