Fòrum mundial de la llengua francesa

Quin personatge francòfon us inspira? Participeu en el concurs « J’aime leur parler.com » abans del 31 de desembre i proposeu un personatge emblemàtic relacionat amb el francès. Podeu guanyar un passi pel Fòrum mundial de la llengua francesa amb les despeses de transport i allotjament pagades.

El forum mundial de la llengua francesa tindrà lloc al Québec del 2 al 6 de juliol de 2012 i està organitzat per l’Organització Mundial de la Francofonia amb la col.laboració del Govern del Québec. Reunirà participants de la societat civil d’arreu del món i tractarà temes al voltant de quatre eixos principals: economia, treball i formació; els referents culturals; el nou univers digital i la coexistència de llengües.

Consulteu el programa de conferències, actes i activitats culturals

El forum a les xarxes socials:    TwitterFacebook

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *