Acte de lliurament de premis del Concurs Cap France

El dimecres 16 de juny es va celebrar el lliurament de premis del 1er Concurs Cap France a l´Institut Francès de Barcelona.

dscf2180-1

La cerimònia va comptar amb prop de 200 professors de Francès i alumnes catalans, i amb la presència de Carles Martínez Quiroga, Director General de Planificació i Entorn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, d’Alain Sarragosse, Servei de Cooperació Lingüística i Educativa de l’Ambaixada de França, de Dominique Maulin, Directora Adjunta d´ATOUT FRANCE a Espanya i de Fanny Dombre Coste, Adjunta de l’Alcalde de Montpellier, Presidenta de l’Oficina de Turisme i Consellera Regional de Languedoc-Roussillon.

El concurs Cap France, destinat als alumnes catalans, ha estat organitzat per ATOUT FRANCE, Agencia de Desenvolupament Turístic de França amb la col·laboració del Servei d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Cooperació Lingüística i Educativa de l’Ambaixada de França, i també amb la col·laboració de l’Oficina de Turisme de Montpellier, el Comitè Departamental de Turisme de l´Hérault i de Rail Europa.

Podeu veure tota la informació referent a aquest acte an aquest enllaç [+]

Imatges de l’acte [+]

Nota de premsa a Midi Libre [+]

Videos dels premiats

videoscapfrance

One thought on “Acte de lliurament de premis del Concurs Cap France

  1. Pingback: Impuls a l’ús de la llengua francesa » 2n Concurs CAP FRANCE -2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *