Conferència: Littérature orale et pédagogie

livre

El proper dia, 29 d’abril, a les 19.30h i  a l’Institut francès de Barcelona (C. Moià,8) tindrà lloc  la conferència ‘Litterature Orale et Pédagogie’ a càrrec de Marc Aubaret,  director del Centre Mediterrani de Literatura Oral (CMLO)

La literatura oral es troba en el centre de la transmissió de coneixements i representa un patrimoni ric i diversificat que l’equip del Centre Mediterrani de Literatura Oral (CMLO) ens fa descobrir des de fa 15 anys mitjançant les seves conferències, els col·loquis  i les diverses activitats educatives que ofereix.

Al llarg d’aquesta conferència, tenim previst presentar diferents repertoris que s’utilitzen avui en dia en el marc escolar, de la guarderia fins a la universitat, i mirarem d’aclarir les raons de la seva eficàcia en els diferents camps de la pedagogia.

Organitza el Liceu Francès de Barcelona en el marc d’un projecte pedagògic sobre la llengua francesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *