Concurs de fotografia

Joves contra l’exclusió social

anoeuropeocontrapobreza2

Amb motiu de la celebració de l’Any europeu de la lluita contra la pobresa i l’exclusió social i seguint les línies de difusió del Programa d’Aprenenatge Permanent es convoca un concurs fotogràfic d’imatges que mostrin la visió de l’alumnat sobre les dificultats que plantegen les desigualtats al món. L’objectiu d’aquest concurs és potenciar la solidaritat individual i col·lectiva en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social.
Poden participar els alumnes d’educació secundària i batxillerat dels centres que tenen accions del Programa d’Aprenentatge Permanent (PAP).

El termini de presentació dels treballs finalitza el 19 de febrer

fotos


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *