Premis Concours de journalisme en Catalogne

educafrances

Volem expressar la nostra enhorabona a tot al professorat i alumnat que ha participat en el 1r Concurs de periodisme en llengua francesa organitzat per EDUCAFRANCES en col·laboració amb el Servei de Llengües del Departament d’Educació, el Servei Cultural de l’Ambaixada de França a Catalunya (SCAC) i l’agència de notícies France Press. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper dimarts 16 de juny a la Sala de Plens del Departament d’Educació. Aquest acte estarà presidit pel director general d’Innovació, Sr. Joan Badia i la responsable d’Educafrancés, Sra. Emmanuelle Dubourg.

El concurs vol premiar la innovació, la creativitat i les competències lingüística i digital de l’alumnat en llengua francesa.

Us animem a partcipar en futures edicions del concurs. Per a més informació sobre el concurs podeu visitar el web d’ EDUCAFRANCES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *