IIIa Primavera Francòfona a l’IFB

Paraules per dir demà

 Dijous, 26 de març a l’Institut francès de Barcelona. 19.30h

La tercera edició de la Primavera Francòfona proposa una gran festa per a celebrar el bon temps. La festa, dins el marc del Dia Internacional de la Francofonia (20 de març) té com a leivmotiv “Paraules per a forjar el futur” el qual marcarà el camí a seguir i les diverses manifestacions artístiques a càrrec d’artistes procedents de Suïssa, Bèlgica, Marroc, Quebec del màster en Arquitectura, Art i Espai Efímer de la UPC, entre altres per celebrar-hi una Francofonia que escriu el seu futur.

El programa inclou espectacles, instal·lacions, performances, tasts gastronòmics, lectures i un animat ball de fi de festa.

Per a més informació [+]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *