Aules Europees: Programa d’Immersió Lingüística i Cultural amb França i el Regne Unit

RESOLUCIÓ de 9 de febrer de 2009, de la Secretaria d’Estat d’Educació i Formació per la que es convoquen places, per a funcionaris docents, per a dur a terme cursos Aulas Europeas: Programa d’immersió lingüística i cultural amb França i el Regne Unit.

Dos cursos intensius de capacitació lingüística, organitzat per l’Institut superior de Formació i Recursos en xarxa per al professorat en col·laboració amb l’Ambaixada de França, a través de l’Institut Francès de Madrid , i amb el British Council, i desenvolupades íntegrament en llengua francesa i anglesa respectivament.

Els cursos convinen una part de formació acadèmica i una altra d’activitats amb classes teòriques de llengua i cultura francesa o anglesa, tallers i classes pràctiques, excursions i diverses activitats culturals.

Veure Resolució [+]