Journée Internationale de la Francophonie

ruboff44.gif

La Journée internationale de la Francophonie és una jornada dedicada a la llengua francesa que uneix 200 millons de parlants al món i reuneix 870 millions de persones de 70 Estats i governs de l’Organització internacional de la Francophonie. La celebració oficial d’aquesta jornada és el proper 20 de març de 2009 a Beyrouth (Liban), lloc de diàleg multicultural i país amfitrió dels VI Jeux de la Francophonie a la tardor 2009.

Els parlants en llengua francesa tot el món celebraran aquesta jornada expressant la seva solidaritat i el seu desig de viure junts amb les seves diferències i la seva diversitat, compartint d’aquesta manera els valors de la Francophonie.

Si teniu previst organitzar algun acte relacionat amb aquesta diada podeu donar-lo a conèixer

Per a més informació … [+]

Altres enllaços: