ESTOFAT DE COSTELLA DE PORC AMB PATATES, CARXOFES I FAVES TENDRES DE L’HORT PER L’ALBA
ESTOFAT DE COSTELLA DE PORC AMB PATATES, CARXOFES I FAVES TENDRES DE L’HORT
![]() |
De plats hort |
Ingredients:
– 1’200 g de patates
– 200 g de faves
– 150 gr carxofes
– 400 g de costella de porc
– 1 ceba
– 2 tomàquets madurs
– 1 pela de taronja
– 1’5 l de brou
– 4 brins de safrà
– 1 fulla de llorer
– 2 grans d’all
– 4 ametlles
– 2 avellanes
– 1 gotet d’oli
– sal i pebre
Preparació
Saleu la ceba i sofregiu-la en una cassola amb oli. Quan estigui ben rossa, daureu-hi també la costella de porc.
Tot seguit, afegiu-hi els tomàquets pelats i sense llavor. Un cop estigui tot cuit, tireu-hi les faves, prèviament escaldades. D’altra banda, peleu les patates, escapceu-les i incorporeu-les a l’estofat, seguidament les carxofes just abans d’abocar-hi el brou. I quan comenci a arrencar el bull, poseu-hi una pela de taronja i una fulla de llorer. Feu una picada amb els alls, les ametlles, les avellanes i una mica de sal. Afegiu-la a l’estofat i deixeu-ho que bulli 5 minuts més a foc baix. I ja per acabar, rectifiqueu-ho de sal i ja el podeu servir.
Deixa un comentari