AMANIDA D’ESCAROLA, ANOUS I OLIVES D’EN SERGI I EN GERARD
De plats de l'hort |
Recepta:
Ingredients:
– Escarola
– Nous
– Olives
– Pastanaga
– Tonyina
– Oli
– Sal
– Vinagre
– Formatge
– Blat de Moro
Material:
– Un bol
– Espàtules (per remenar l’amanida)
Elaboració:
1. Netegem l’escarola i la tallem a trossos.
2. Pelem la pastanaga i la tallem a trossos petits.
3. Tallem el formatge a daus.
4. Agafem el bol.
5. Posem els trossos de l’escarola i els altres ingredients.
6. L’amanim amb oli, sal i vinagre i ja tenim l’amanida feta.
Bon Profit!!!
Característiques de l’escarola:
És originària de la India però ja era consumida pels antics egipcis i molt valorada en l’època de les antigues civilitzacions gregues i romana. Al segle XIX va ser introduïda a Amèrica pels europeus.
Deixa un comentari