Visitem l’IIBB amb 1r de batxillerat per la setmana de la ciència

Aquest matí, dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 2013, amb l’alumnat de 1r de batxillerat de Biologia hem fet una sortida per fer un tastet de com es treballa en un centre de recerca i comparar-lo amb la visita al CREAL que vam fer la setmana passada.
Hem anat a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB) on, després d’assistir a la conferència Desenvolupament d’una teràpia cel·lular: del laboratori a l’hospital hem aprofitat per veure les instal·lacions de l’Institut i -seguint un fil conductor què va des de les molècules fins als animals- conéixer in situ -i de font primària 😉 – algunes de les línies d’investigació i tècniques què s’hi fan servir habitualment: cultius cel·lulars, microscopía òptica i fluorescència o treballs amb models in vivo i in vitro.

Ací teniu les imatges

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà