Aquest dissabte, portes obertes al PRBB

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) fa el proper dissabte 5 d’octubre una jornada de portes obertes.

Durant tot el dia, de 10h del matí a 19h de la vesprada, s’anirant succeint activitats, visites comentades, experiments i xerrades. Obertes a totes les edats i amb preus anti-crisi, tot de forma gratuïta i per a tota la família.

Podreu jugar amb la ciència, xerrar dels projectes amb aquells que treballen en primera persona, visitar els laboratoris i els equips que es fan servir… Tot amanit amb tallers, experiments i activitats, i acabant la jornada amb un interessant cafè científic a tres bandes sobre la Biologia del sexe. Ací trobareu el programa ben detallat

Més informació al correu openday@prbb.org o seguiu-los a Twitter (@the_prbb) amb l’etiqueta  #openprbb. També podeu fer una ullada a imatges de convocatòries d’anys anteriors

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà