Kahoot de déus grecs i cultes

Els alumnes de 1r de Batxillerat hem utilitzat aquest kahoot per poder aprendre més sobre mitologia i religiositat a l’antiga Grècia.  Hi voleu jugar? Ludere et discere!

deusicultes

Belén Cansino

1r de Batxillerat Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

27 respostes a Kahoot de déus grecs i cultes

 1. Belén, aquest kahoot sobre la religiositat dels grecs anirà molt bé per recordar els déus grecs i el seu context religiós! A veure, qui aconsegueix encertar totes les preguntes?

 2. Ariadna Ruiz diu:

  Χαιρετε!

  L’altre dia vam fer aquest Kahoot de la religió grega amb les 40 preguntes, tot i que vam fer la meitat perquè no ens va donar temps. Com sempre, aquest Kahoot no el vaig guanyar, malauradament vaig quedar la sisena.

  Des de que vaig jugar el meu primer Kahoot sempre he pensat que és una molt bona eina per aprendre sense adonar-te i a la vegada t’ho passes molt bé.

  Espero que l’acabem, ja que hi havia preguntes molt fàcils però hi havia d’altres que no en tenia ni idea.

  Haig de dir que actualment estic fent el meu primer Kahoot, però en lloc de ser de l’assignatura de Grec, és del llibre de llatí del capítol XIII.

 3. Ana Mª Falcón Durán diu:

  Salve!!

  Una activitat molt interessant que m’ha servit per a refrescar la memòria. He quedat tercera, tot i que m’ha costat arribar-hi jajajaja

  Vale 🙂

 4. Xènia Serra diu:

  Salve!
  Molt bon kahoot! M’ho he passat molt bé fent-lo a classe i he acabat en 4ª posició amb 20000 punts! Moltes de les coses ja les sabia però altres preguntes m’han ajudat a aprendre més mitologia grega.

 5. Xènia Sánchez diu:

  Salve!
  Jo aquest any no faig grec però ha sigut una experiència molt divertida!
  M’ha sorprès veure com recordo moltissimes coses de l’any passat i que dubto que oblidi. Felicitats!

 6. judit diu:

  Trobo que jugar amb el kahoot de tant en tant a classe és realment divertit i fa que no ens estressem tant a classe, algun descans de tant en tant no està de més. A més, trobo que s’apren i ens adonem realment dels coneixements adquirits a classe. Les preguntes son molt encertades, ni massa fàcil ni massa difícil, i variades. És una eina exel·lent. Tot i que realment posava que el kahoot tenia 40 preguntes extranyament s’ha aturat a la 29 o així. Feia temps que no em veia a les primeres posicions en un kahoot i en aquest he quedat cinquena.

 7. Retroenllaç: Kahoot de Grec per preparar les PAU (o l’examen extraordinari)! | Aracne fila i fila

 8. Retroenllaç: Els déus grecs en l’antiga ceràmica grega | El fil del mite grec

 9. Eloi Salat diu:

  XAIPE!
  M’ha agradat molt aquest kahoot! M’ha encantat que anés tant ràpid, ja que donava un punt de nervis que molava. Per mala sort he quedat en 8è lloc, però algun dia arribaré al número 1!

 10. Mar Cruz Viladoms diu:

  Xaipe!!
  La meva puntuació ha sigut de 13,442 en aquest kahoot. La veritat és que si que m’ha agaradat però si que és cert que hi havien moments en els quals el temps era massa escàs. Tot i així, els kahoots són una molt bon mètode per aprendre.

 11. Claudia P. Torrabadella diu:

  Xaipe!

  Acabem de fer aquest kahoot, el kahoot està molt bé pero fent una crítica constructiva el temps és important, s’ha de dir que hi ha moltes preguntes però trobo insuficient 5-10 segons aproximàdament per contestar!

  Per la resta molt bé.

 12. Abril Gabutti diu:

  La meva puntuació a estat 11,860.
  És molt entretingut fer Kahoot, però aquesta vegada el temps anava molt de pressa!

 13. Mariona Cava i Ruiz diu:

  XAIPE!
  Acabem de fer aquest kahoot i ha estat molt bé ja que he quedat en cinquena posició amb 15, 190 punts!! Tot i que, hi havia molt poc temps i he fallat en coses molt importants, ha estat bastant bé!

 14. Joaquin diu:

  Muy facil fue..pero era muy rapido
  A mi me agrada mucho, ojala lo sigamos haciendo (si, lo vamos a seguir jugando)
  Se aprende un poco mas rapido que con el libro ya que las repsuestas que son incorrctas se corrigen con la vista viendo la opcion correcta y eso se queda guardado en la mente.

 15. Laia Costa diu:

  XAIPETE!!
  Com sempre, els kahoots són una molt bona eina i divertida per poder repassar sobre qualsevol assignatura!
  En aquest cas, treballaven sobre els déus grecs i els cultes. En la meva opinió, hi havia preguntes una mica difícils, però el pitjor era que anava molt ràpid i quasi no tenies temps per contestar la pregunta!
  Tot i així, la meva puntuació ha estat bona (en 3r lloc!)
  Per acabar, m’agradaria felicitar a la Belen per aquest magnific Kahoot i espero poder seguir practicant amb més kahoots!

 16. Irene Sanz diu:

  Sisena posició.

  M’ha agradat molt el fet que tinguessim tan poc temps per a respondre! Així es molt més dinàmic.

 17. julsparis98 diu:

  XAIPE!!

  Acabem de fer aquest kahoot i la veritat que encara estic mig col·lapsada.
  El contingut en general estava bé, però he trobat que és un kahoot fet per a fallar ja que moltes de les preguntes no les sap ni contestar el pròpi autor del kahoot per ell sol i sense cap ajuda extra. Tot i així ha sigut un kahoot entretingut amb una victòria molt renyida i amb una certa tensió per el mig.
  La meva puntuació és de 12,603, he quedat en 12 posició, estic satisfeta contant que és un kahoot molt llarg i amb un tema que personalment no he treballat.

  :))))))

 18. Carlota Escrivà diu:

  XAIPE!!!
  La meva puntuació era 10,864 i he quedat 15e.
  El joc estat divertit, però a la vegada estat molt estressant, moltes de les preguntes no m’ha donat temps de respondre, ja que anava molt rapid.
  El contingut estat molt bé. A mi m’agrada molt la mitologia i crec que era una gran manera de aprendre.

 19. Mireia Sánchez Cano diu:

  Xaipete!!

  La meva puntuació ha estat 11,693. M’agrada molt jugar i practicar amb els kahoots, encara que en aquest cas penso que anaba massa ràpis i jo personalment no he tingut casi temps per reflexionar sobre les respostes. Encara i així ha estat divertit!!

 20. Sandra Mendoza Barco diu:

  XAIPETE!
  Aquest Kahoot ha sigut molt interesants, és el més ràpid i llarg en el que he jugat i ha sigut bastant complicat seguir el ritme, però al final he aconseguit quedar en segona posició!

  Finalment, felicitar a la Belén Cansino per aquest gran treball, el qual ens ha ajudat a repassar el tema de la religió grega.

 21. Erola Such Tormo diu:

  XAIPETE!
  20,726 Erola
  Q40
  PIN: 571833
  “You’re in 1st place.”
  A mi m’ha encantat! És el primer Kahoot, de tots els que hem fet al llarg del curs, que guanyo. La temàtica era molt interessant i el ritme era frenètic, però crec que el fet de que fos tan ràpid ha fet que tots estiguem més atents i que fos més plaent encertar una de les preguntes. He fallat algunes preguntes, com és normal, i alguna no la he pogut contestar per falta de temps, però la que m’ha marcat a mi, i probablement a la Lida la persegueixi tots els dies de la seva vida, ha sigut posar que els temples estaven fets de marbre blanc! Com a mínim ara ja sé la resposta correcte i ja no em tornaré a equivocar!
  Felicitats a l’autor del Kahoot, a mi m’ha encantat!

 22. Alexia Álvarez Pàmies diu:

  Xaipete!

  He acabat en la quarta posició amb una puntuació de 15.556 punts.
  Felicitats a la Belen per el Kahoot i tot el treball que li deu haver portat, està molt bé!
  Es divertit jugar al kahoot si s’ha tocat el tema o els temes dels quals parlava, una cosa que m’ha ficat molt nerviosa i que s’hauria de d’haver arreglat és el temps que et dona per poder respondre que es molt poc.. hi hagut algunes preguntes que no m’ha donat temps de respondre..
  Però en definitiva està molt bé el kahoot i ha sigut divertit, a més a més t’aporta una mica de cultural general tan de la mitologia , com de les costums i religiositat del poble grec.

  Espero el proxim!

 23. Chorouk diu:

  Xaipe!
  La meva puntuació ha estat de 14,296, he quedat 7th.
  Ha estat molt divertit, perquè en algunes preguntes hi havia molt poc temps i sincerament es feia emocionant el joc. M’agrada molt el tema de la mitologia, així que, m’ha semblat un molt bon kahoot!

 24. Laia A. diu:

  XAIPETE!
  Gran Kahoot, enhorabona Belén, molt bon treball, això si era una mica complicat i hi havia unes vuit o nou preguntes que anaven massa ràpid, el que veía que no dones molt de temps a reaccionar, pensar i marcar, és a dir, era una mica estressant… però tot i així, molt interessant i amé, però m’ha anat més pitjor que altres Kahoots, he quedat en dècima possició amb 13.710 punts!
  Torno a dir, bon treball Belén!

 25. Valentina diu:

  Xaipe!
  M’ha agradat molt aquest kahoot! ja que la mitologia grega no s’em dona molt bé però ajuda a repassar.M’ha encantat que anés tant ràpid, ja que donava un punt de nervis que agradava i animava més a guanyar, la meva puntuació va ser de 14,387.

 26. Clàudia Ordaz diu:

  Xaipe!

  No vaig estar a classe el dia que vam fer aquest Kahoot, quina llàstima… Amb el que m’agrada!

 27. Robert Cepeda Machuca diu:

  Malauradament igual que la Clàudia no era a classe el dia d’aquest kahoot, em sap molt de greu ja que sempre ho passem genial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *