Kahoot II part de Narracions de mites clàssics

Després de llegir la II part de Narracions de mites clàssics, hem volgut ser també originals i hem decidit fer-ne un Kahoot ja que ens va agradar molt jugar-hi!

Esteu disposats a comprovar els vostres coneixements de mites ovidians que esdevenen plantes? Doncs, no us ho penseu i comenceu amb els vostres mòbils, tauletes o ordenadors  el nostre Kahoot fet ad hoc. Esperem que us hagi agradat el llibre i també comprovar els vostres coneixements.

kahootovidi

Hanza & Mariona

4t ESO Llatí optativa 3

Aquest article s'ha publicat dins de General, Kahoot i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

31 respostes a Kahoot II part de Narracions de mites clàssics

 1. Pedro Sánchez diu:

  Salve!!
  El joc del Kahoot, em sembla una manera entretenida i divertida d’apendre més coses, i molt millor en grup.
  Vale!!

 2. ariadnaruiz diu:

  Xairete!

  Sempre a classe fem Kahoots de qualsevol cosa, la veritat es que jo abans no la coneixia, però trobo que és una eina molt útil per apendre coses noves.

  Com que ho fem en grup et donen més ganes de guanyar. Quan li vaig explicar a la meva germana que era el Kahoot es va sorprendre i em va preguntar que com podia ser que a batxillerat joguem a aquestes coses. Jo li vaig respodre que era una manera divertida d’apendre i que preferia fer això que estar copiant una classe sencera!

 3. Iria Rael diu:

  Salve!
  La veritat penso que el Kahoot, és un joc molt entretingut i té una bona forma de fer-nos apendre. Hem fet tot tipus de Kahoots a la classe! I com és un joc amb unan mena de competició insita més a voler guanyar, i així penso que acabes aprenen més.

 4. ariadna diu:

  AVE
  Els Kahoot com sempre em seblen molt interessants, és una bona manera de repasar coses fetes a classe i aprendre.
  VALE

 5. Laura diu:

  Salve!
  És un bon joc on aprens, a més a més és divertit. És una bona forma d’aprendre i repassar.
  Ave!

 6. Jennifer diu:

  Bonum diem!
  El kahoot és una bona eina per aprendre sense aburrir-se i on participa tota la clase. M’agrada molt que fem aquest tipus de jocs i espero que ho seguim fent tot el curs!

 7. Alba Zarcos diu:

  Bonum Diem!

  Com sempre a sigut molt divertit jugar al Kahoot, ja que és una forma divertida d’apendre i a la vegada divertir-se. Espero que continuem fent kahoots fins a final de curs.
  Ave!

 8. Carlos Garcia diu:

  Com sempre m’agradat molt fer el kahoot encara que el resultat no ha sigut molt bó
  Salve!

 9. Anna Bagaria diu:

  Bonum diem!
  Com sempre l’experiència molt divertida. Ens ho passem genial jugant a aquest joc i m’agradaria jugar molts més dies.
  Vale!

 10. Laura diu:

  Salve!
  Jo crec que fer kahoots és una bona forma d’aprendre i repassar. A més a més, és divertit.
  Ave!

 11. Raquel Bernad diu:

  Salve!
  M’agrada molt fer el kahoot amb els meus companys, és molt divertit i molt entretingut.

  Vale!

 12. Sanae Anzaoui diu:

  Salve!
  El joc del Kahoot, em sembla entretenida i divertidaja que aprens moltes més coses!
  Ave!

 13. Yasmina Groult diu:

  Bonum diem!!
  Com sempre m’ha agradat molt fer el kahoot, una forma molt bona d’aprendre i pasar una bona estona!!
  Valee

 14. Marta Roman diu:

  Salve!
  M’agrada moltíssim jugar al kahoot, penso que és una manera bastant dinàmica de apendre i a més a més et diverteixes! M’agradaria fer molts més!

 15. Carmen Parra diu:

  Aquest kahoot, com tots els altres m’han semblat divertits i molt eficaços per aprendre.

 16. Ouassime Essabahi diu:

  Salve!
  El kahoot ha estat molt be ja que es una tasca que sempre m’ha agaradat fer!
  AVE!

 17. Leila Díaz diu:

  Salve!

  Com sempre m’ha encantat !
  Em sembla un amanera molt divertida d’aprendre llatí

  In proximum!

 18. Maryama diu:

  Bonum diem!

  El kahoot és un joc que m’agrada molt jugar és una manera molt divertida de aprendre més llatí.

  Salve!

 19. Soukaina diu:

  Bonum Diem,
  M’ha agradat molt jugar al kahoot perquè aixì aprenem més, ja que és molt divertit!!
  Avee

 20. Carla Camara diu:

  Valee

  M’ha agradat molt fer aquest kahoot

 21. Mireia Sánchez Cano diu:

  Salve!!

  En aquest kahoot he tret pitjor nota de la que m’esperava. Només em faltaven 3 mites per llegir i no me’l vaig acabar. Segur que en el pròxim trec millor nota!

  El mite que més m’ha agradat ha sigut el mite de Narcís. Penso que tal i com s’explica en el llibre, algún cop en la vida necessites donar-te compte que la bellessa no està només en l’exterior i que no pots tenir tanta supèrbia. Penso que aquest mite serveix per donar una lecció si es necessita.

  En alguns mites hi ha violència de gènere. He trobat que hi ha molt poder masculí sobre el femení i que les dones no tenen cap pes en la societat d’aquell moment i que tan sols són valorades.

  En el kahoot he tingut 6 o 7 errors de 12. Crec que els he fet per què em faltava llegir-me els tres últims i per exemple en el mite de Filemón i Baucis em vaig equivocar a l’hora de dir en quins arbres es van convertir.

  Espero que a la pròxima em vagi millor!

 22. Irene Sanz diu:

  Salve!
  D’entre tots els mites d’aquesta segona part el que m’ha agradat més ha estat el de Mirra i l’amor prohibit pel seu pare, i també el de Narcís com a lliçó de vida.
  No he trobat gaire violència de gènere, tot i que sí que és cert que la figura masculina acostuma a dominar per sobre la femenina. L’únic cas que en el que m’ha semblat trobar violència de gènere és el mite de Leucòtode i Clítide, quan el pare de Leucòtode l’enterra viva en una fossa profunda i li posa al damunt un pesant túmul de sorra.
  Al kahoot vaig obtenir una puntuació de 4428 punts, amb 8 errors de 13. Això va ser degut a que llavors encara no m’havia llegit els mites. Tot i això, n’estic segura que ara podria obtenir una puntuació molt més alta!

 23. Mar Cruz Viladoms diu:

  Salve!!

  En el kahoot m’he equivocat en unes quantes preguntes i moltes per falta de coneixement lèxic català, encara que algunes per manca de coneixement. Tot i així, no he tret una mala puntuació; però ha sigut qüestió de sort.

  El mite que més m’agrada és el mite de Dafne, ja que tracta l’amor i mostra com Apol·lo volia conseguir que la seva estimada també l’estimés. Malgrat aixó, Dafne és converitda en llorer i Apol·lo, perseguint-la, es junta amb ella.

 24. Laia Costa diu:

  Salve!
  A mi, personalment, m’agraden molts els Kahoots, ja que trobo que són una gran eina per posar en practica tot el que hem après.
  En aquest cas, del que hem llegit al llibre de Narracions i mites clàssics. Tot i que no ho trobo just, ja que potser una persona pot aconseguir la màxima puntuació per simple sort.
  El mite que més m’ha agradat és el de Narcís, ja que ja coneixia el mite gràcies a la paraula catalana actual: narcisista, i gràcies a la lectura he pogut conèixer aquest mite millor. M’agrada molt com ho explica al llibre i et fa pensar que la bellesa no només està a l’exterior.
  Tot i que no ho recordo molt, la meva posició no va ser dolenta: vaig quedar d’entre els 10 primers.
  Com sempre a la història, he pogut veure cert masclisme en alguns dels mites i també violència de gènere i el poc valor social que tenien les dones en aquella època.

 25. Chorouk diu:

  El que més m’ha agradat ha estat el mite de Dafne, que es troba a la segona part de Narracions de mites clàssics, perquè m’agrada com succeix i es desnvolupa l’amor entre Apol·lo i Dafne, pel fet de que Eros, el déu de l’amor en la mitologia grega on era el déu responsable de la luxúria, l’amor i el desig, i era també venerat com un déu de la fertilitat, va decidir venjar-se, i li va clavar una fletxa amb la punta d’or a Apol·lo per tal de que s’enamorés de Dafne. i a causa de les fletxes de Cupido Apol·lo s’enamora de la nimfa.

  Per això m’agrada, perquè ha estat un amor imprevist, i m’ha semblat molt bonic, i sobretot el final, en que Apol·lo promet a Dafne que l’estimaria etrenament i un cop que Apol·lo ja que té poders de l’eterna juventud i immortalitat, fa que l’arbre sempre lluï verd i bonic.

 26. Retroenllaç: Mites i pedres | El fil del mite grec

 27. Alexia Álvarez Pàmies diu:

  Salvete!

  Com sempre dic el Kahoot és una bona eina d’aprenentatge, al ser diferent i tenir una mecànica més dinàmica fa que els conceptes se’t quedin més, a més a més el toc competitiu fa que sigui més divertit. El mite que més m’ha agradat ha sigut el de Narcís com he dit en anteriors comentaris, penso que té una moralitat que s’ha de tenir en compte, com ha dit la meva companya Laia la bellesa no és només a l’exterior, ja que el cos és només un embolcall que envolta la nostra persona la nostra l’ànima que crec que és aquí no ha de residir la bellesa interior que en veritat és la que ens fa ser qui som. A més a més penso que aquest mite destaca una mica més que els altres, ja que no és o un intent de violació o una persecució sexual com els altres. Vaig quedar en una de les 5 primeres posicions, no ho recordo molt bé.

 28. ainablanch diu:

  Ja fa temps que varem fer el kahoot i per tant no el recordo amb claretat. Estic segura, que com sempre fou una gran experiència. Una manera més lúdica i competitiva de treballar i apendre. No recordo la meva puntuació.
  En quan a la lectura dels mites clàssics ha sigut un llibre fàcil de llegir i molt lúdic. Cada mite és un món però que si et pares a pensar, el podem relacionar amb milers de fets de l’actualitat. Un cop més perviu el món clàssic.

 29. Rocío Rodríguez diu:

  Salve!
  Fer kahoots sempre és una bona idea per a poder aprendre sobre un tema concretament, a part, ens ho passem molt bé fent kahoots, ja que sempre hi ha una part de competitivitat. Fent un kahoots aprens fàcilment i divertint-te.
  Ja fa temps que vàrem fer aquest kahoot i per això, no recordo la meva puntuació.
  El mite que més m’agrada és Les Mènades, però no tan sols perquè vaig fer un treball sobre aquest mite, sinó perquè és un mite que m’atreu molt. Penso que el que li fan les dones dels cícons a Orfeu és molt injust, ell no estava fent res. I m’agrada perquè el càstig que els hi dóna el déu Bacus és l’idoni.

 30. Maryama diu:

  Bonum diem!

  El kahoot, com he dit moltes vegades em sembla una eina molt dinàmica i entretenida, per aplicar el que hem après. No me’n recordo de la puntuació exacta que vaig fer, però no vaig quedar de les primeres, ja que vaig fallar en bastants preguntes. El llibre me’l vaig llegir l’any passat a llatí de 4t però no me’n recordava ben bé de tots els mites i me’l vaig començar a llegir un altre cop, però en el moment en el qual vam fer el kahoot encara no me l’havia acabat.
  Ara que me l’he tornat a llegir, puc dir que el meu mite preferit segueix sent el de Narcís, ja que m’agrada molt l’idea que transmet, i t’ensenya a què no t’has de preocupar tant de l’exterior, sinó més de l’interior, ja que és el que veritablement importa, la bellesa amb els anys s’envà, però el que tens dins no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *