Endevina, endevineta de Narracions de mites clàssics II

Després de llegir la segona part de Narracions de mites clàssics, he fet aquest dibuix sobre un mite. Series capaç d’endevinar quin mite és? Podries explicar en comentari en què consisteix? Qui són els personatges dibuixats? Pensa una mica, juga amb els mots i inventa uns versos per a aquest dibuix que he fet ad hoc.

Scann_010

Dibuix Naís Rael, 4t ESO

Naís Rael

4t de Llatí opt. 3

Aquest article s'ha publicat dins de Amor no correspost, Déus, General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Endevina, endevineta de Narracions de mites clàssics II

 1. Noelia Nistal diu:

  XI—III—MMXV
  Vale!
  El dibuix fa referència al mite de Dafne, en el qual d’aquesta noia estava enamorat Apol·lo, entre d’altres, és clar, però ella es sentia massa perseguida per tothom i va haver de demanar-li al seu pare que transformés el seu cos ja que massa atractiu el trobaven els homes. Llavors, i tot i que estava transformada en llorer, Apol·lo continuava estimant-la. És per això que es va convertir en “el seu arbre”, perquè no podia ser la seva muller.
  Se m’acudit quelcom sobre el dibuix:
  Dafne massa desitjada era,
  però ella entristida estaba,
  ja que intimidada es creia
  i massa estimada la consideraven.
  Salve!

 2. Pedro Sánchez diu:

  Salve!!
  Crec que es un mite ovidià, pero no ho se molt bé. Per cert, el dibuix esta molt ben fet!!
  Vale!!

 3. Iria Rael diu:

  Salve Naís, abans de dir res, et felicito pel dibuix! Estas feta una artista <3
  El teu dibuix fa referència al mite de Dafne, que està al llibre de narracions de mites clàssics, Dafne és una nimfa protagonista del mite d'amor desgraciat Apol·lo , fugint del qual sigui quedo convertida en un arbre de llorer, com has recalcat molt bé en el teu dibuix.

 4. Mar Gómez diu:

  Bonum diem!
  Felicitats Nais el dibuix t’ha quedat molt bé i es veu com l’arbre es Dafne i el noi es Apol·lo que de tant que l’estimava va dir que encara que no pogués ser la seva muller seria el seu arbre.
  Salve

 5. Yasmina Groult diu:

  Bonumdiem!
  T’ha quedat molt bé el dibuix Nais, es veu molt clar el mite al que fa referencia ; el mite de Dafne. Dafne és una nimfa protagonista del mite que fugint d’Apol.lo és transformada pel seu pare en un llorer.

 6. Boutaina Anza diu:

  Salve !

  Felicitats Naís pel dibuix ja que està fet molt ben fet i ens permet diferenciar de quin mite pertany: el mite de Dafne. A més, podem veure l’arbre que representa a Apol·lo. En aquest mite la part més bonica és el final quan Apol·lo promet a Dafne que l’estimaria eternament.

  Vale…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *