Jornada de Portes Obertes 2012

El passat divendres dia 16 i dissabte 17 vam realitzar jornades de portes obertes a l’escola.

El divendres vam estrenar el LIP DUB, un vídeo enregistrat al centre, protagonitzat per tots els nostres alumnes i mestres, i amb una cançó amb lletra de l’escola, cantat per tots nosaltres.

També el divendres, vam rebre la visita de molts pares i famílies que van poder apropar-se a les aules dels seus fills, observar el treball que es fa, parlar amb els mestres i conèixer els nostres projectes.

El dissabte al matí van venir a conèixer l’escola les famílies de nous alumnes que han de començar el curs que ve a P3. Va ser una jornada festiva en la que també van participar molts alumnes de l’escola. Es van organitzar diverses activitats per als petits, com ara tallers de pintura i maquillatge. Gràcies a la col·laboració de la colla castellera “Xiquets de Tarragona” vam gaudir d’un inflable que es va muntar al nostre pati. A més, l’AMPA de l’escola va oferir xocolatada a tots els assistents.

Estem molts contents de la participació de tots!

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>