Ruta Literària Artur Bladé i Biblioteques

El Centre Cultural Artur Bladé i Desumvila de Benissanet actualitza el seu arxiu i està posant el seu fons en xarxa amb les Biblioteques Públiques de Catalunya.

Una nova proposta també és la complementació de la ruta amb l’àudio dels textos i vivències de Bladé a cada punt de la ruta literària.

TripticRutaBladeBenissanet

El Seminari de Biblioteques Escolars vam fer un tast formidable de la ruta de la mà d’Albert Pujol i vam poder gaudir del nou audiovisual a l’espai del centre que ara també serà Biblioteca Pública de Benissanet.

Felicitats per compartir aquestes iniciatives que ens enriqueixen a tots i totes,

i per la bona feina de l’Associació Cultural Artur Bladé de Benissanet ! !

CentreCArturBladeSeminariBibliosRiberaOctubre2015+informació i enllaços d’interès:

La ruta Benissanet, paisatge literari recorre els espais més representatius de la vila natal de l’escriptor Artur Bladé a través de diversos textos.

12 punts d’interès · 1.30 h · Centre Cultural Artur Bladé · 977407915

 

La ruta es pot fer autoguiada descarregant-se l’aplicació gratuïta per a mòbils Mapa Literari Català (disponible per a iOS i Android) i els visitants podran escoltar els textos literaris mentre fan el recorregut per Benissanet.

La ruta també pot ser guiada, concertant prèviament la visita. En aquest cas, inclou la projecció d’un documental breu abans d’iniciar el recorregut a peu i l’opció de visitar el refugi antiaeri de la Font Gran.

 

+ info:

http://goo.gl/31ZaRg

http://www.mapaliterari.cat

http://www.espaisescrits.cat

CCABD:  associacio@arturblade.org
www.arturblade.org
http://www.espaisescrits.cat/home.php?op=6&module=escriptors&ides=13

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *