Litterarum, fira d’espectacles literaris a Móra d’Ebre

Image

Espectacles per a totes les edats, basats en la nostra literatura.

No us perdeu els recitals, les cercaviles poeticomusicals, el trenet literari, els espectacles teatrals i totes les altres propostes que us ofereix la fira. Com ara,

“ET DEIXARÉ LA VEU”    Divendres, 5 de juny a les 20.00 a l’Escola de Música.                 Muntatge escènic de la poesia de Maria Àngels Anglada.

“PEDRA A PEDRA”  Dissabte 6, a les 11 a l’Escola de Dansa i Música.                                     El teatre de l’Home Dibuixat. Espectacle infantil amb titelles i poemes visuals per a despertar la imaginació a través d’objectes inanimats.

“EL CAFÈ DE LA GRANOTA”  Dia 6 a les 12,30 a la Plaça de Dalt.                                       Teatre i música sobre els llibres de Jesús Moncada.

“SIS JOANS” Dia 6 a les 5 al Teatre Municipal la Llanterna                                                        Actors i titelles ens apropen als contes de Carles Riba.

“UN RIU DE CONTES “    Diumenge, 7 de juny a les 11,30 a la Biblioteca Comarcal.          Contacontes musicat de temàtica ebrenca, on Estrella Ramon amb una maleta plena d’històries i un acordió diatònic farcit de tonades ens porta riu amunt i riu avall descobrint emocions.

“TERRÒS”  Dia 7 a les 20,45 al Teatre la Llanterna                                                                  Cançó d’autor teatralitzada sobre el poeta ebrenc David Monllau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *