Lectura en veu alta a Flix del llibre “La cova del silur”

Dins la Setmana Cultural els nois i noies de cicle superior del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix han realitzat una lectura en veu alta de l’obra “La cova del silur” de Laura Mur, una narració d’aventures al voltant del riu Ebre que fascina als xiquets i xiquetes.

Al blog del col·legi hi trobareu un recull de l’activitat que va formar part dels actes organitzats pel CERE i l’Ajuntament de Flix, dins la Segona Mostra de Llibres de la Ribera d’Ebre, el dia de Sant Jordi.Una lectura compartida que va enriquir als participants, lectors i oients. Image

L’autora, una escriptora i mestra de Flix, que conrea el conte, el teatre, la narrativa i les receptes de cuina, des del curs passat realitza visites a les escoles i biblioteques presentant el seu llibre als petits i no tant petits i, sobretot, engrescant a la lectura.

Aquest llibre es troba recomanat en els catàlegs de les biblioteques escolars de la Ribera d’Ebre i d’arreu de Catalunya.

Us animem a experimentar aquesta lectura de la manera que vulgueu, però sobretot amb el seu gaudi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *