I Mes Internacional de la Biblioteca Escolar

Aquest mes d’octubre se celebra el I Mes Internacional de la Biblioteca Escolar. Aquesta celebració va ser aprovada per la Internacional Association os School Librarianship (IASL) (Associació Internacional de Biblioteconomia Escolar) el desembre de 2007. Es va aprovar el canvi del Dia Internacional de la Biblioteca Escolar pel Mes Internacional de la Biblioteca Escolar, que tindrà lloc durant el mes d’octubre de cada any. Aquest canvi permetrà als responsables de les biblioteques escolars de tot el món triar el dia d’octubre que millor s’adapti a les seves necessitats, amb la finalitat de ressaltar la importància de les biblioteques escolars. El lema triat per a aquest any és l’alfabetització i l’aprenentatge en la biblioteca escolar.

Totes les biblioteques de la Ribera d’Ebre estem treballant per donar a conèixer la nostra tasca fonamentada en potenciar el gust per la lectura, la cultura i les competències bàsiques del nostre alumnat, així com en crear xarxa entre la comunitat educativa i l’entorn.

One thought on “I Mes Internacional de la Biblioteca Escolar

  1. Pingback: Octubre: Mes Internacional de la Biblioteca | Biblioteques Escolars de la Ribera d’Ebre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *