Els déus grecs en la publicitat

A diferència dels meus companys de classe de Grec 1, jo no he tractat un déu del panteó grec, he preferit resseguir el nom dels déus grecs en els nostres productes comercials. Realment aquests noms mantenen amb força el fil de pervivència de la mitologia en l’actualitat i ens el trobem al carrer, al supermercat, en definitiva, arreu.

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'article: Els déus grecs en la publicitat

 1. Has fet una bona recerca, Àngela! Hi has dedicat temps, però crec que ha pagat la pena. Ens serà ben útil i especialment a l’Elisa i al F.Xavier per al seu treball a la recerca de referents clàssics A cada passa referents.

 2. Retroenllaç: Els déus grecs en la publicitat | El fil...

 3. Zícora diu:

  Salve.

  Una presentació molt ben treballada, enhorabona. Es nota que se li ha posat esforç i dedicació. Realment, poc m’imaginava que arribariem a trobar tots els noms dels déus als productes d’avui dia. Una mostra més de que la cultura clàssica està ben viva.

  Vale.

 4. Marta Gallardo diu:

  Xaipe!

  M’ha agradat molt, ja ha quedat comprovat que els referents clàssics estan a tot arreu però no ens adonem. La publicitat és un dels temes que més em criden l’atenció i aquest article l’he trobat molt curiós.

 5. Rebeca Barroso diu:

  Xaipete!!!!

  Moltes felicitats per aquesta presentació tan bé treballada Angela. M’ha agradat molt, ja que l’he trobat molt original i sobretot molt interessant per al tema de la publicitat.

 6. Alina Roman diu:

  xaipete!

  Primer de tot felicitar a la meva companya perquè ha fet un gran treball després de estar tant de temps . M’ha agradat molt tota l’explicació dels déus i he vist la quantitat de productes i de coses que surten de cada déu. És un gran treball i està molt ben estructurat i ben fet! Felicitats una altre vegada!

 7. camil.arigon diu:

  Xaipe!
  Això demostra que la cultura clàssica perviu avui dia, està reflectit per exemple en la publicitat. Jo conec una botiga de roba que es diu Hermes (http://www.hermes.com/index_es.html)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *