Això s’acaba

Al llarg de dos cursos hem treballat, aprés, i compartit coneixement en aquest bloc. Estem als darrers dies de curs i aviat estareu fora l’escola. És moment de fer balanç. Recordeu que el bloc seguirà obert al llarg d’un temps per si voleu explicar quelcom o per simplement per si voleu recordar.

Fent balanç hem fet una ullada a les vostres contribucions com autors del bloc i aquests són els vostre números:

  • Més de 40 articles: Marc i Àlex Pérez

  • Més de 20 articles: Elif, Lídia i Núria

  • Més de 15 articles: Adrià, Cristina, Daniel Fernández, Eduard, Elena, Joel Recio, Natàlia Verdum.

  • Més de 10 articles: Ainhoa, Alba Muñoz, Carla Ramírez, Ariadna, Daniel Solano, David Domínguez, Marina, Marta, Judith, Ramon, Xavi i Júlia.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració. Aquest bloc no tindria sentit sense els vostres articles, ni sense els vostres comentaris.

MAI US OBLIDARÉ

Hola nois i noies queden quatre dies per acabar la primària i tres mesos aproximadament per començar la ESO.
Fa pena deixar tot això amb les aventures que hem tingut colònies, excursions, treballs…
sempre hem tingut moments bons i dolents però sempre recordaré els bons moments.
Ara ens tocarà començar un altre camí més deures més exàmens i fer nous amics.
Sempre tindre un lloc buit al meu cor on estareu tots vosaltres.
Mai us oblidaré!!!

Marta.

Rock del Pau Casals

Preparats per ballar ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xBnsbrZQrbc[/youtube]

Rock del Pau Casals

 

Ara que estem tots preparats

Ha arribat el moment de ballar tots plegats

Un rock molt divertit, un rock molt especial,

Aquest és el Rock del Pau Casals…

 

El ritme, si,si, si

El ritme, si, si, si

El ritme, anem tots a ballar-lo

Balla el rock del Pau Casals

Si el que busques és passar-ho molt bé

Fer amistat i ballar tot aquí ho podràs fer

Vine a moure el cos, vine a moure els peus

Balla fins que ja no puguis més…

 

El ritme, si,si, si

El ritme, si, si, si

El ritme, anem tots a ballar-lo

Balla el rock del Pau Casals

 

Aquesta és la nostra cançó

Quedarà per sempre al nostre record

M’agrada el rock and roll, m’encanta el rock and roll

Podria ballar fins que surti el Sol…

 

El ritme…uhhhh, ritme

El ritme…uhhhh,ritme

El ritme, anem tots a ballar-lo

Balla el rock del Pau Casals

Mou, mou el cos, siii

Mou, mou el cos, siii

Mou, mou el cos, siii

Mou, mou el cos, siii

El ritme, anem tots a ballar-lo

Balla el rock del Pau Casals

 

Instrumental

 

Mou, mou el cos, siii

Mou, mou el cos, siii

Mou, mou el cos, siii

Mou, mou el cos, siii

El ritme, anem tots a ballar-lo

Balla el rock del Pau Casals

La Ramona

Aquest es un video que esta molt bé.

P.D: El tio de soy cani i etc… ha fet soy pijo.

COMENTEU PLEASE[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-rL03RvtEOg&feature=fvwrel[/youtube]

BESCUIT WITH NUTS

INGREDIENTS

–         1 Lemon yogurt

–         1 Measure of sunflower oil

–         2 Measure of sugar.

–         3 Measure of flour.

–         3 Eggs.

–         1 Package of yeast.

–         Butter.

–         100 gr of nuts.

HOW TO MAKE?

1-     Heat the oven to 180 degrees.

2-     Put the yogurt in a plate.

3-     Beat the eggs with the sugar and add the yeast, butter and oil. Mix all ingredients with the mixer.

4-     Add nuts.

5-     Put the butter in the mold and put in the mass.

6-     Put in the oven, 30 minutes.

Baldufa de plata

Finalment hem assolit la baldufa de plata en Premis Edublogs 2012. Fa dos anys va ser la baldufa de bronze. Ara hem pujat un esglaó més. Penseu que no es tracta d’un premi qualsevol. És un premi en el que han participat més de 1800 blocs de tots els països de parla castellana.

Blogs Alumnos Primaria

1er premio, peonza dorada: Tic-tac aprenem
2º premio, peonza plateada: El bloc de sisè del Pau Casals 2011-2012
3er premio, peonza de bronce: Blogtañana
Diploma 1er accésit: Noticiero de Valdefierro

Si voleu podeu veure tots els blocs guanyadors d’aquesta edició en les diferents modalitats.

 

 

CLASSIFICACIÓ FINAL PERSONATGE MISTERIÓS

PUNTUACIÓ FINAL

1.- Adrià: 16 punts

2.-Joel R.: 9,5 punts

3.- Marina: 8,5 punts

4.- Marta: 7 punts

5.- Elena: 6,5 punts

6.- Pol i Marc: 5 punts

7.- Lydia i Àlex P.: 4 punts

8.- Arnau, David D. i Dani S.: 3,5 punts

9.- Ainhoa, Dani F. i Míriam: 3 punts

10.- Alba V. i Ramon: 2,5 punts

11.- Cristina: 2 punts

12.- Salva, Elif i Karan: 1,5 punts

13.- Natàlia, Núria i Manel: 1 punt

14.- Joel P: 0,5 punts

Personatge misteriós difícil

Realment ha estat molt difícil aquest darrer personatge misteriós. Tan sols Àlex Pérez i Marta Salve han encertat. Han guanyat dos punts cada un.

Ho han intentat alguns (Marina, Adrià, Dani F., Núria, Marc, Xavi, David D., Elif) a la cerca de la doble puntuació, però no han tingut sort. S’han confós amb el Capità Haddock i Jack Sparow.

Repassem les 10 pistes.

  1. És una persona molt estalviadora.
  2. Li agrada viatjar per mar.
  3. És un bon amic dels seus amics, ja que pensa que qui té un amic té un tresor.
  4. Pot trair als seus amics a canvi d’un benefici per ell.
  5. Hello students, I’m a very well-known character, I speak English and I love singing.
  6. És un gran bevedor
  7. Va ser ajudant d’un capità de vaixell.
  8. Després va fer de cuiner.
  9. Porta un lloro a l’espatlla.
  10. Té una pota de pal.

Es tractava de John Silver, del llibre de la Illa del Tresor.

Pau Casals, campió de lliga i del torneig AECD

Hola amics.

El dissabte 26 de maig vam jugar 4 partits d’un torneig de futbol sala al Pavelló Nord. Resulta que vam guanyar els quatre partits amb aquests resultats:

El primer: 3-2

El segon: 7-1

El tercer: 13-1

El quart: 8-2

Ens vam proclamar campions del torneig anomenat “AECD” ( Associació Esportiva Can Deu ).

 

També, el 2 de juny es va celebrar la diada de l’esport a les pistes Josep Molins.

En acabar, es van repartir els trofeus i medalles als tres primers classificats de les diferents lligues.

Nosaltres som campions de lliga de futbol sala 2011-2012, ja que vam quedar primers classificats d’un total de 33 equips.

 

P.D: L’últim partit de lliga en que va haver un problema, finalment, ens han posat un 5-0 a favor.

GOAT CHEESE SALAD

Ingredients for 4 people persons

1lettuce

3 tomatoes

100g pine nuts

200g goat cheese

olive oil

salt

Preparation

Cut the lettuce,the tomatoes an the goat cheese.

Put on a try.

Put the pine nuts in the salad.

Dress the salad with olive oil and salt.

Burger and Chips

·1 Put the burger in frying-pan,

·2 Put the chips in fryng-pan,

·3 Late 10 m. take the burger

·4 Later 15 m. take the chips,

·5 Take the roll and put the burger,

·6 Finish put the  burger and chips in the plate

 

Recipes: Spaghetti and cheese

INGREDIENTS:
-spaghetti
-cheese
-tomato sauce
PREPARATION:
1.Boil spaghetti
2.To take casserole and put spaghetti in the casserole.
3.Put in the plate and add the spaghetti.
4.Add tomato sauce and cheese in the spaghetti.
5.AND READY TO LUNCH!!!!!


Salamanca Hornazo

Ingredients for the dough (for about 6-8 people)

500 gr. flour
200 ml. water
100 ml. white wine
50 ml. olive oil
1 egg
25 gr. lard
25 gr. fresh yeast
5 gr. sugar (a teaspoon)
10 gr. salt (two teaspoons)
1/8 of teaspoon of yellow dye
Filling ingredients

300-400 gr. sausage
300-400 gr. fillets marinated pork (or bacon)
3 boiled eggs
preparation

First prepare the dough into two steps:

Mix in a bowl with a fork 300 gr. flour with 200 ml. of water, 100 ml. white wine, 25 gr. fresh yeast, the 5 gr. sugar and coloring. Cover with plastic wrap and let stand in refrigerator 2-3 hours.
Added to the mixture the remainder of the flour (200 gr.), 50 ml. olive oil, 25 g. of melted lard, one beaten egg, 10 gr. salt. Mix helping a fork and finish kneading by hand for several minutes. We put the dough in a bowl that we will cover with plastic wrap and let stand 1 to 2 hours in refrigerator.
Once the dough is ready when stretched and split it into two with one each roller until it with a thickness of about 3mm. Enough to cover a tray of about 30 × 40 cm.

We have the first layer on a baking sheet on it over the filling and the second layer of dough.

We closed up the rims, we spread the top layer surface with beaten egg and prick in several places with a fork to release air to cook and not be hollow inside.

We put the tray in a preheated oven at 200 ° C in the lower third of oven, heat up and down for about 30 minutes.

fried potato

Ingredients:

-200 cl Oil
-2 Potato
-Salt

Peel the potato
Cut the potato
Put the oil in pot
Put the potato in the pot
Recall the potato
Put de salt in the potatoes

GOL de Cali&Dandee

Aquesta cançó té moltes versions jo he triat la de la selecció espanyola de futbol en el mundial del 2010.

DW

P.D. A la gent que li hagi agradat la cançó de “Yo soy cani” el mateix noi a fet els videos de McRevolver-soy rapero i Señor Terror-soy gotico.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ymMd56qd-tU&feature=related[/youtube]

A FRIED EGG

Ingredients for one person:
– 1 egg.
– 7gm. salt.
– 6mg. oil.
Preparation:
1-Put the oil in the friging-pan.
2-Put the egg fraction in the friging-pan.
3-Put the salt on the egg.
4-Later 5 m. take the egg
and put on plate.

Crepes

Ingredients for 4 people:

– 200 cc. of milk
– 2 eggs
– A pinch of salt
– 125 gr. flour
– 30 gr. butter
– 1 tablespoon sugar (for sweet crepes)

Preparation:

It beat the eggs and add the salt, and two batch, flour. Then add the milk and, if necessary, sugar, and stir until it becomes a very fine paste.

We need a good pan, greased with butter using a brush or a paper towel. Waking the fire while dropping a spoonful of the pancake, extends well swirling around it.

That’s it. Depends on the size of the pan and to trace them (better to be thin), they can go between 4 and 8. Just fill them with what they want: chocolate, cheese, ham…

Photography from: LaMevaRecepta.com
Information from: LaMevaRecepta.com

recepta

Ingredients for two:
225 g. Burgo de Arias Ingot
Tickets or wild mushrooms
Olive oil
pepper
parsley

To accompany:
Tomato

Caviar
Olive oil

preparation:

Like a roll of flesh, cut boletus or mushrooms to your preference, in thin slices and place on the source or where you will be serving dish. Add pre-cut slices of Burgo de Arias Ingot above, and accompanies the dish with a touch of caviar with tomato and olive oil.
Ready to eat!