18.- Ens manifestem pacificament.-

Foto de sota: Manifestació en família. Foto del mig: Les cinc barres d’aigua de Catalunya, són possibles per la pressió de l’aigua que és la ciutadania que demana justícia i lideratge en el país. A dalt la manifestació més gran que hem viscut a Tarragona .

Més fotos. Clica:

https://picasaweb.google.com/105376147888055057090/15DeNovembreDe2012#5810822557511722834

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *