141.- Enguany el centenari de les biblioteques en Jordi Català també ho celebra.-

El cantant En Jordi Freixa, que participa en les visites externes com a testimoni emprenedor musical a l’hora de tutoria a 4t d’ESO del nostre institut, presentant el seu projecte “L’Ànec Verd” que es recull en un llibre i un CD, avui dia 03 de desembre a dut a terme un acte a la biblioteca de l’Ateneu de Tarragona, en adhesió al centenari de les biblioteques de Catalunya, ha estat l’avantprojecte de la promoció del seu tercer llibre, que es presentarà a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona, el proper dijous, dia 10 de desembre a les 7 de la tarda i el proper dilluns dia 14 de desembre al nostre institut a un grup de 4t d’ESO a l’hora de tutoria.

El dia 14  de desembre va concloure les seves xerrades a 4t ESO i el dia 17 ha estat a classe d’ètica, ha visitat la nostra biblioteca i ha lliurat els seus dos llibres a la direcció del centre.

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *