143.- Gràcies a la nostra participació al concurs sobre el talent de l’ONCE.-

L’estratègia educativa bàsica serà el “Talent Cooperatiu Personalitzat” i sota aquest nom genèric serem candidats a diversos premis que ja es mencionaran més endavant. El nostre lema és participar amb la dignitat del mèrit de guanyar i l’impacte social que fem amb talent cooperatiu, això és el premi real. La resta és aspirar al premi ideal i imaginari, que al final recau, per la Norma,  sempre i sols en una sola candidatura.

http://www.concursoescolaronce.es/el_talento.html

Descobrir el talent ho canvia tot

Descubrir tu talento lo cambia todo

La veritat serà el com i el per a què?

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *