151.- El català Mn. Dr. Joan Baptista Manyà, els Talents Cooppel i les opinions de la comunitat i de nois i noies a la fase final.-

http://blocs.xtec.cat/patmf/2016/03/15/150-passem-la-fase-provincial-del-concurs-sobre-el-talent-que-organitza-la-once/

Avui dia 23 de març ens comuniquen els centres que passen a la fase estatal: sant Rafael, Eladi Homs i Antoni Sabater.

http://www.concursoescolaronce.es/ganadores.html#form_ganadores

Seguint col·laborant en el concurs sobre el talent de l’ONCE 2016, tindrem temps fins el 23 d’abril per completar l’informe final de l’institut i cooperants que consistirà en:

1.- Reunions de debat parlamentari a les aules: El dilluns dia 18 i el dimecres dia 20 d’abril i pel divendres, a l’hora del pati, dia 22 d’abril en motiu de sant Jordi (dissabte, 23-04-16) llegirem un petit manifest a la Biblioteca o a la Sala Miró.

2.- Recollida d’aportacions i d’opinions al voltant del Talent per part de la comunitat escolar i educativa, a partir de:

2.1.- Les fonts:

A.- El mateix concurs de l’ONCE 2016. http://www.concursoescolaronce.es/?lang=catalan

B.- Tot considerant l’estudi psicològic del “Talent” publicats en dues parts 1936 i 1948, del català Mn. Dr. Joan Baptista Manyà, fill de Gandesa (1884) i mort a Tortosa (1976).

http://www.tinet.cat/portal/sheet-show.do?id=51010&ch=6

https://ca.wikipedia.org/wiki/Joan_Baptista_Many%C3%A0_Alcoverro

C.- El concepte dels Talents OASIS Cooppel com a campanya d’interès general i públic.  www.cooppel.org 

Parlarem dels Talents a Tortosa el dia 08 d’abril http://blocs.xtec.cat/anims/245-causa-cooppel-fa-homenatge-a-la-figura-de-mn-doctor-joan-baptista-manya/ i a Lleida el dimecres dia 8 de juny on esmentarem el manifest del Talent del nostre institut.

En nostre manifest del Talent serà enviat a l’ONCE i a la UNESCO i es farà difusió junt amb altres col·laboracions en els mitjans de comunicació.

2.2.- Les opinions de tota la comunitat educativa: del professorat, de l’alumnat, dels pares i de les mares i de l’entorn social i cultural educatiu les persones en general, dels professionals i dels responsables de les entitats i dels recursos culturals.

Què és per a tu tenir talent?  Conèixer a alguna persona amb talent? Com pots col.laborar en descobrir i desenvolupar el teu propi talent i els dels altres?

Què opines sobre l’estudi del talent del Mn. Dr. Manyà?

Què penses fer davant les propostes de la Causa Cooppel per la Pau, 2022?

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *