142.- Extraescolar. Conveni amb la UOC i primer curs per a docents Talent Cooppel.-

El passat dia 16 de desembre s’ha signat el conveni entre el Projecte Cooppel i la UOC sobre el practicum de la Sònia que estarà tot el curs en el Projecte Cooppel. Ben aviat exposarem les principals actuacions que això suposarà.

Primer curs Talent Cooppel. En la foto podem veure dos docents fent anàlisi de targetes Cooppel per set alumnes del curs de Cures Auxiliars d’Inferemeria.

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *