El passat dijous 15 de febrer, el CFA La Llagosta va ser l’enveja de La Llagosta. Un esdeveniment gastronòmico-cultural de gran popularitat i assistència entre l’alumnat i el professorat del centre va tenir lloc als nostres espais.

Rodejats per part de l’alumnat, l’alumnat disfressat donava encara més vida i color als passadissos del centre i les delícies truiteres, més de 15, omplien les panxes i els rostres de somriures, tant del públic assistent, com del jurat.

Els i les guardonats/des com a recompensa per les seves destreses culinàries i modistes són els/les següents que, per descomptat, van rebre uns majestuosos premis:

 

Concurs de truites (adjuntem codis identificatius):

1r premi al millor sabor: Naoual Mezouria, Instrumentals 2 (DM3SS)

2n premi al millor sabor: Mª Carmen Benítez, U25. (8QFX9)

1r premi a la millor presentació: Safae Zahti, Instrumentals 4 (4HEWH)

2n premi a la millor presentació: Maribel Huesca, Anglès 2 tarda (UFSE7)

 

Concurs de disfresses:

Premi a la millor disfressa grupal: Les paleolítiques (Ari, Victoria i Rosario, GES 1)

Premi a la millor disfressa individual: Marie Curie (Carmen Benítez, U25)

 

Com podreu comprovar, el CFA La Llagosta no només és un centre educatiu, sinó també un centre sociocultural, on pots trobar el teu lloc i gaudir alhora que aprens! Per això, tenim les portes obertes durant tot l’any i t’animem a participar en els futurs concursos que hi celebrem!

T’hi esperem!