Finalment, els CFAs som notícia!

 

En el podcast Ensenyaments als centres de formació d’adults, el Departament d’Educació publicita els centres de formació d’adults i recorda als/les oients la nostra existència i la nostra oferta variada i de qualitat.

És per això, que el CFA La Llagosta s’enorgulleix de ser un dels 39 centres de formació d’adults que hi ha arreu de Catalunya. Des del professorat, volem comunicar que no és una tasca fàcil ser un eina que, tot i ser poc coneguda per la ciutadania, possibilita l’aprenentatge al llarg de la vida.

El nostre objectiu, és donar oportunitats a aquelles persones que volen acabar la seva escolarització, així com qui vol professionalitzar-se, ja sigui aprenent llengües tant autòctones com estrangeres, o preparant-se per accedir a la universitat o grau superior de formació professional, o també a qui vulgui aprendre informàtica o millorar-ne el seu nivell.

 

Per a més informació, consulteu triaeducativa.gencat.cat, on poden trobar-se tots els ensenyaments i centres d’adults on s’imparteixen. I també a la pestanya oferta formativa del nostre web trobareu tots els cursos que el nostre centre us ofereix.

 

Al CFA LA Llagosta, t’hi esperem!