Qui som?

El professorat del CFA La Llagosta està format per onze persones. Som mestres de primària i professors/es de secundària amb àmplia experiència com a docents. A més, comptem amb una administrativa, un conserge i dues persones de neteja. Un equip humà al teu servei!

 

L’equip directiu del CFA La Llagosta el formem tres docents amb àmplia experiència en el món de l’educació d’adults.

 

l’Abel és el director. És llicenciat en Filologia hispànica i graduat en Periodisme per la UAB. Treballa al CFA La Llagosta des del 2011.

 

 

 

 

La Maria és la cap d’estudis. És mestra d’Educació preescolar i primària. Treballa al CFA La Llagosta des de 2004.

 

 

 

 

La Mercè és la secretària. És llicenciada en Biologia. Treballa al CFA La Llagosta des de 1999.

 

 

 

 

 

El claustre de professorat:

 

 

La Merche és Mestra de primària, especialista en Anglès. És la Coordinadora de GES (ESO per a persones adultes) i treballa al CFA La Llagosta des del curs 2019-20.

 

 

 

El Miguel és coordinador digital. És llicenciat i doctor en Enginyeria. Treballa al CFA La Llagosta des del 2018.

 

 

 

 

La Carme és llicenciada en Periodisme i màster en Formació del Professorat de Secundària. Treballa al CFA La Llagosta des del curs 2021-22.

 

 

 

 

La Núria és la coordinadora de formacions instrumentals. És mestra d’educació primària i postgrau en educació de persones adultes per la UAB. Treballa al CFA La Llagosta des del curs 2020-2021.

 

 

 

La Sílvia és llicenciada en Traducció i interpretació d’anglès i alemany. Actualment està cursant el màster en Formació del Professorat de Secundària en l’especialitat de llengua anglesa. Treballa al CFA La Llagosta des del curs 2021-22.

 

 

 

 

L’Esther és la coordinadora lingüística. És mestra en educació primària i també és mestra especialista en francès. Té el nivell C2 de català segons el MECR. Actualment està fent el darrer curs en competències digitals. Treballa al CFA La Llagosta des del curs 2019-20.

Go to Top