Formació bàsica

L’objectiu d’aquests estudis és l’adquisició per part de l’alumnat de la formació mínima necessària. Les matèries bàsiques són la llengua catalana, la llengua castellana i les matemàtiques.

A classe fem activitats variades per millorar, a poc a poc, els coneixements sobre les diferents assignatures. A més, a mesura que es detecten dificultats, adaptem les activitats per a reforçar aquests aspectes. No hi ha una ruta fixa. Només un punt inicial i un final. Com arribar d’un punt a l’altre depèn de les necessitats del grup en cada moment.

L’oferta formativa inclou tres nivells:

Instrumental 1
Instrumental 2
Instrumental 3
Curs adreçat a les persones que no tenen cap mena de formació en la seva pròpia llengua. Correspon a tot el procés d’aprenentatge de la lectura i l’escriptura en llengua catalana, així com una aproximació a les matemàtiques. Curs adreçat a persones amb dificultats en la lectura i escriptura en castellà o català.

És la continuació del nivell anterior (Instrumental 1)

Curs adreçat a les persones que volen obtenir el certificat i/o fan una preparació per accedir al GES (Graduat en Educació Secundària).

És la continuació del nivell anterior (Instrumental 2).

 

Què aporta a l’alumne/a la superació del curs?

L’alumnat que superi els 3 cursos d’instrumental obtindrà el certificat d’escolaritat.

Requisits d’accés:

Ser més gran de 18 anys i tenir ganes d’aprendre i formar-se.

Dates de matrícula, horaris i accessos:

Preinscripció al mes de juny i matrícula al setembre. Informació de setembre a juny a càrrec del professorat d’instrumental.

Go to Top