Serà el 2 de juny, amb deu altres centres de formació d’adults i la presència de Màrius Serra

 

El CFA La Llagosta s’afegeix al concurs Endevina-la!, que posarà a prova l’enginy lingüístic d’un equip de cinc alumnes del centre el proper 2 de juny a les 18 hores. La prova consistirà a endevinar sis enigmes i sis jeroglífics ideats per l’escriptor Màrius Serra, que també serà el presentador de l’acte.

Al concurs hi participaran un total d’onze centres de formació d’adults (CFA) del Vallès Oriental i del Maresme. S’organitza amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta xarxa d’escoles i alhora incentivar el gust pels pels jocs lingüístics en català. Els CFA són un recurs públic i gratuït que afavoreixen l’aprenentatge de llengües, la reintroducció al sistema educatiu i laboral i la socialització.

Endevina-la! es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç. Els participants tindran 3 minuts per pregunta, durant els quals podran consultar internet. Tots ells seran gratificats amb un llibre de Màrius Serra i una samarreta tècnica. Els guanyadors del primer premi s’enduran també un val d’Abacus de 50 euros per persona. Els qui aconsegueixin el segon premi tindran un val de 30 euros i els qui s’emportin el tercer, de 20 euros.