Convocatòries 2013 obertes: Bojos per la ciència i Fotciència’11

Fins a l’octubre encara estan oberts els terminis d’inscripció per a dos interessants esdeveniments.

Bojos per la ciència

D’una banda, i sols per a alumnat de batxillerat, fins al 17 d’octubre hi ha de temps per inscriure’s al programa Bojos per la ciència, adreçat a estudiants amb interès i aptituds en el camp de les ciències. Les sessions es duen a terme els dissabtes a diversos centres de recerca internacional i permeten aprofundir en la teoria i les tècniques científiques en el diferents camps científics proposats: química, bioquímica, biomedicina, noves tecnologies, arqueologia, economia, etc. .

D’altra banda, i obert a tota mena de públics, fins al 31 d’octubre podeu participar en el concurs fotogràfic FotCiència11 organitzat anualment per la FECYT i el CSIC amb un tema central relatiu a la ciència i la tecnología. Les imatges generals ha d’estar relacionades amb la investigació científica o les seues aplicacions tecnològicas o industriales i s’engloben en dos grans grups Micro i General. Si us descarregueu les bases, veureu que com a novetats d’aquesta convocatòria hi ha diverses categories temàtiques:

  • Primer premi categoría General amb una dotació econòmica de 2.200 €.
  • Accèsit categoría General amb una dotació econòmica de 1.000 €.
  • Primer premi categoría Micro amb una dotació econòmica de 2.200 €.
  • Accésit categoría Micro amb una dotació econòmica de 1.000 €.
  • Premi especial “Any Internacional de la Cristalografía”: amb una dotació econòmica de 600 €.
  • Premi “Institut d’Agricultura Sostenible”: amb una dotació econòmica de 600€.
  • Premi La ciència en l’aula: el jurat premiara amb un lector de e-book a la millor fotografía feta per alumnat de secundària i cicles formatius de grau mig. Es tracta de retratar motius científics al centre.

A sota teniu exemples dels guanyadors de passades convocatòries:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7yRcXqI4ZR0[/youtube]

 

 

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà