Hem creat un ebook!

Dintre d’un dels projectes eTwinnings que tenim encetats amb cinquè (Once upon a time…In my country!) hem escrit i dibuixat una història nova a partir dels mites i llegendes de cadascun dels països participants (Grècia, Polònia, Anglaterra i Catalunya) mitjançant l’ús d’eines d’escriptura col·laborativa web 2.0.

El resultat ha estat un llibre digital que ja hem publicat i que podeu veure aquí mateix, clicant on diu “launch my ebook”. En ell, podreu veure a personatges de contes que ja coneixem com ara les dones d’aigua, el timbaler del Bruc o Sant Jordi, enrolats en una aventura amb personatges de Grècia (Mrs Kali, el Kalikantzaros o goblins, els dotze mesos de l’any,…), de Polònia (el granjer Ribka, el tresorer,…) i del Regne Unit (Molly Leigh, el gos negre the Uplyme,…).

La història està escrita en anglès, donat que és la llengua comuna que fem servir per comunicar-nos dintre d’eTwinning, però és fàcil d’entendre i està plena de dibuixos fets pels nostres alumnes i els dels altres països. Us convidem a fer-hi un cop d’ull i gaudir-ne tant com nosaltres hem gaudit creant-lo.

Myebook - Our mixed up tale - click here to open my ebook

En aquest mateix projecte, amb motiu del Nadal, vam també crear un vídeo amb la història del tió on vàrem incloure elements dels contes tradicionals de Grècia i Polònia. El resultat va ser un vídeo que us deixem aquí també perquè el gaudiu. Recordeu també que podeu seguir totes les activitats clicant a la pestanya projectes eTwinning. Allà, adreceu-vos al projecte que voleu veure i feu clic per veure’n el Twinspace o les activitats publicades.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.