El nostre programa de ràdio europeu!

Juntament amb els companys d’un dels eTwinnings que el departament d’anglès de l’escola te engegats, concretament l’anomenat “once upon a time… in my country!”, hem creat un programa de ràdio que s’emetrà a nivell europeu demà dia 7 de març a les sis de la tarda.

Tot el que heu de fer per tal de poder escoltar el programa és fer click al següent enllaç i un cop s’obri la pàgina,  feu click on diu ON AIR (en color vermell sobre fons negre). Se us obrirà en una pestanya nova i ja el podreu escoltar! (Ah! no us espanteu, la pàgina està escrita en Grec!)

EUROPEAN SCHOOL RADIO

Aquest serà el primer d’una llista de col·laboracions amb aquesta ràdio, que a la seva vegada forma part d’un altre projecte Comènius amb el qual col·laborem. Esperem que us agradin les cançons així com les intervencions dels nostres alumnes de cinquè.

 

 

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.