Concurs Olimpíada Jove 2021

Maia com a Diana

Estic molt contenta per participar en el concurs de mitologia de l’Olimpíada jove 2021 “Moments divins” representant la dea de la cacera Diana, Àrtemis en grec. Una amiga meva em va ajudar a fer-me les fotos. Vam comprar l’arc i ella portava uns llençols de casa seva. Vam pintar l’arc amb esprai marró junt amb les fletxes. Em vaig recollir el cabell i vam començar a fer la sessió, davant del port de Premià de Mar, al peu d’una palmera.

Personalment m’ha agradat molt l’experiència i he disfrutat molt fent-lo. Animo els alumnes de Cultura Clàssica del curs vinent a que participin en el concurs de fotografia mitològica. Moltes felicitats als guanyadors, la Xènia del Cestí Bellera i l’Ivan de l’IPM!

Maia Semper, alumna de 4tF

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Concurs Olimpíada Jove 2021

  1. Una fotografia increïble! M’encanta, Maia! Moltes gràcies i endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *