Robert Baratheon i Cersei Lannister com a Zeus i Hera

Aquests dos personatges, Robert Baratheon i  Cersei Lannister, formen part de la saga de Joc de Trons (GoT). En el primer pla de la fotografia podem veure Robert Baratheon, de la casa Baratheon (cérvols reials), el rei de ponent i dels set regnes. Rere d’ell, podem veure Cersei Lannister, de la casa Lannister (“Oye mi rugido“), ella és la seva dona, per tant, la reina.

cersei-and-robert-baratheon-cersei-lannister-29371087-1280-720

Jo, amb el meu treball de recerca, vull arribar a trobar totes les similituds possibles entre els personatges de la saga i els herois i déus de la mitologia grecoromana. Així doncs, començaré amb Zeus/ Júpiter i Hera/ Juno.

Una de les primeres semblances que podem trobar amb Zeus i Hera és que ells estan contínuament en un conflicte.

En el primer capítol, ja podem veure com el rei Robert arriba a Invernalia i no es preocupa per res, únicament es limita a beure, menjar, a ser autoritari i a tenir relacions sexuals amb prostitutes. Robert no es talla ni un pèl i juga amb les prostitutes davant de Cersei. Per tant, Robert té unes característiques molt semblants a Zeus. Per altra banda, podem veure com Cersei ha d’estar suportant els enganys de Robert. També podem veure que la reina està sempre en segon lloc, cosa que és normal si parlem d’una sèrie medieval, però té altres característiques que fan que ningú tingui respecte vers ella.
Cersei és una persona interessada, que no es preocupa per ningú, únicament pels seus fills i pel regne. També és rancorosa i manipuladora, tant com Hera.

Què en penseu vosaltres? Esteu d’acord amb mi?

Podeu trobar més similituds?

Rocío Rodríguez Boza, 1r de Batxillerat Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Amor conjugal, Amor donjuanesc, Déus, Pervivència i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Robert Baratheon i Cersei Lannister com a Zeus i Hera

  1. Aquí teniu un resum de la sèrie:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *