Colors, flors i mites

A classe de llatí, hem estudiat el nom dels colors en llatí i hem treballat els mites metamorfosejats en plantes i flors a partir de la segona part de Narracions de mites clàssics. Tot aprofitant que els alumnes del cicle de Jardineria han embellit el nostre pati i l’hivernacle amb plantes i flors mitològiques, he decidit immortalitzar-les amb aquest thinglink. Què n’opineu? Podríeu escriure en llatí, per exemple: “El narcís és una flor groga i blanca perquè és la mort de Narcís”…


Ariadna Casas
4t ESO Llatí

Aquest article s'ha publicat dins de Càstig, Déus, Etimologia, General, Morir per amor, Pervivència i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Colors, flors i mites

  1. ainablanch diu:

    El mite que més em va agradar fou el de sirígna, és el que vaig treballar més profundament. Aquest també el podem relacionar amb un planta que no apareix a cap de les fotos. El mite de Sirígne es relacionat amb els canyals que podem trobar per exemple a la Riera de Premià. D’aquí ve l’instrument de la Sirígna, un instrument de la familia de vent fusta, fabricat amb aquest tipo de canyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *