Kahoot: La mitologia a la pintura

L’univers de déus, deesses, semidéus, herois, heroïnes, monstres mitològics… que va crear la imaginació clàssica ha influït, influeix i influirà en la pintura. Per tal d’animar-vos a triar un personatge mitològic i fer recerca de la seva pervivència en l’art, i més concretament en la pintura, us en faig un petit tastet tot animant-vos a jugar i a la vegada a aprendre amb aquest kahoot:

Què us ha semblat? Quin personatge trieu?

Juls Paris

1r Batxillerat Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Arts, Déus, General, Kahoot, Pervivència, Pervivència en l'art, Pervivència en la pintura i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a Kahoot: La mitologia a la pintura

 1. Mariona Cava i Ruiz diu:

  XAIPE!!
  Molt guai aquest kahoot juls!!! He quedat segona i estic molt feliç!! Em quedo amb el personatge d’Afrodita 🙂

 2. Eloi Salat diu:

  M’ha encantat! Llàstima que he quedat 9è. Crec que em quedo amb Hèrcules

 3. Laia Costa diu:

  Primer de tot, felicitar a la Julia per aquest Kahoot i per fer-nos possible l’aprenentatge de la mitologia grega a partir de la pintura!
  M’ha semblat molt original i divertit!

 4. Clàudia Ordaz diu:

  Xaipe!

  M’agrada molt fer Kahoot i sobretot si són sobre temes mitològics en la pintura. L’obra que més m’ha agradat ha estat el naixement de Venus de Boticceli, és un quadre magnífic. He quedat tercera així que estic contenta amb els meus resultats!! Espero que fem més Kahoots d’aquest estil.

 5. Mireia Sánchez Cano diu:

  Xaipete!!

  El personatge que més m’ha agradat ha sigut Venus ja que coneixia molt bé aquell cuadre i era el que més vegades havia vist!!

  Ha estat molt bé el Kahoot!! M’agrada molt fer kahoots!!

 6. Mar Cruz Viladoms diu:

  Xaipe!!
  El Kahoot que ha fet la Júlia m’ha semblat molt interessant ja que hi havien moltíssimes coses que desconeixia. El personatge que més m’ha agradat ha sigut Cronos amb aquella imatge que surt al Kahoot.
  El fet de fer Kahoots és molt entretingut!!

 7. Retroenllaç: Pervivència del mite de Dànae en l’art: Ticià | El fil del mite grec

 8. Raquel Bernad diu:

  Salve!

  Un Kahoot d’art molt complet i treballat. El Kahoot és una eina molt eficaç alhora de recollir informació d’un mateix tema, y de ben segur anirà d’allò més bé als alumnes que facin Història de l’Art.

  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *