El cel dels mites

El cel dels mites és el nostre treball de recerca en format bloc que ens ha ajudat a saber molt del cel, de mitologia, de treballar a internet… i sobretot a crear-nos la nostra entitat digital. Aquí us fem una síntesi del nostre bloc que forma part d’aquesta blogosfera clàssica de l’institut Premià de Mar, orbitant al voltant de El fil de les clàssiques com El Fil del mite grec, Itinerant la Barcelona clàssica, El fil de Medea…:

[youtube width=”650″ height=”550″]https://youtu.be/VW3Ovb_Mud8[/youtube]

Irina i Andrea Balart, editores de El cel dels mites

 1r de Periodisme UPF

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General, Herois, Pervivència i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El cel dels mites

  1. La vostra recerca en format bloc és tot un referent per als alumnes que estan a punt de començar el seu treball de recerca i alhora per al dia a dia de donar a conèixer les seves inquietuds, opinions, …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *