D’Éole à Hélios de Pascal Catry a Futuroscope

Aquestes vacances hem visitat el Parc de Futuroscope a Poitiers, França, i a dalt d’un pujol hem observat una obra D’Éole à Hèlios de Pascal Catry. Realment el títol està molt ben aconseguit ja que el sol (Hèlios) i el vent (Èol) hi tenen un paper cabdal ja que en són regeneradors d’energia: el sol queda reflectit en els panells de zinc i amb la força del vent les pales giratòries emeten llums vermelloses, dignes de ser contemplades. Ens va agradar molt i us hem portat aquestes fotografies:

Èria
3r ESO

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General, Pervivència, Pervivència en l'art i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a D’Éole à Hélios de Pascal Catry a Futuroscope

  1. Així m’agrada, Èria! Ben atents als referents clàssics arreu i també en temps de vacances! La mitologia no deixa d’inspirar als artistes actuals! Avant!

    A mi em va cridar l’atenció aquesta escultura pel soroll que feia a dalt del pujolet i també em vaig emportar una agradable sorpresa en veure el títol i l’explicació, 100% de pervivència mitològica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *