Referents clàssics a la literatura juvenil moderna

Avui porto un prezi en el que explico el referents clàssics a la literatura juvenil moderna. Estic segura que coneixeu la majoria dels llibres i si no és el cas, aprofiteu aquestes vacances per llegir-los! Us agradaran i, a més, hi trobareu referents clàssics i moltes referències a la mitologia grega i romana.

Vet aquí uns BookTubers, suposo que ens reconeixereu:

[youtube width=”650″ height=”550″]https://youtu.be/14qu1ftaD9o[/youtube]

[youtube width=”650″ height=”550″]https://youtu.be/aGbsll2JqqM[/youtube]

[youtube width=”650″ height=”550″]https://youtu.be/0hH5qMc93Rk[/youtube]

Tot seguit el prezi fet ad hoc!

Què us ha semblat? Podríeu trobar més referents clàssics i mitològics en aquests llibres? Sabeu el nom de les criatures mitològiques o déus que hi apareixen? Recordeu quines altres entrades als nostres blocs de la teranyina digital clàssica El Fil de les Clàssiques tenim?…

Abril Ramos,
1r Batxillerat Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Actualitat, Déus, General, Herois, Monstres, Pervivència, Pervivència literatura anglesa i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Referents clàssics a la literatura juvenil moderna

  1. Quines BookTubers tenim al nostre institut! A veure si aquestes vacances, Abril, els companys s’animem a llegir les teves propostes o fer altres lectures amb referents clàssics i obren el seu canal BookTuber o col·laboren amb tu i la Sara. Avant amb la lectura! Bones vacances lectores!

  2. Retroenllaç: Etimologia dels noms de Divergent | L'univers clàssic dels nostres mots

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *