L’homosexualitat en la mitologia grega

Hem fet recerca sobre l’amor homosexual ja que ens sembla interessant i, a més és un tipus d’amor que avui en dia també hi ha i que no hauria de ser discriminat. Gràcies a la mitologia grega, sabem que Grècia va acceptar i glorificar la pederàstia pedagògica i que sense vergonyes ni tabús en va parlar en els seus mites que conserven el record d’antics rituals iniciàtics. Hem explicat també en aquest treball les relacions entre diferents personatges coneguts del món grec com filòsofs.

Alina Roman & Xènia Serra
2n Batxillerat Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Amor homosexual, Déus, General, Herois i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a L’homosexualitat en la mitologia grega

  1. Raül Àlvarez diu:

    Χαιρετε,
    En aquells anys de tanta discriminació contra els homosexuals, es tindria d’haver mirat enrere, cap a l’Antiga Grècia, i haver après d’ells. Però això ja és aigua passada (en major o menor grau, ja que hi ha països i persones en general que segueix sense aprovar aquest comportament). No sabia pas que hi ha tants déus relacionats amb l’homosexualitat, alguns sí que ho sé gràcies a “Les Metamorfosis”. Bon treball!

  2. omaima diu:

    la homosexualitat per mi és normal ja que vaig neixer an un poble lliure que esta ben vist si dos persones del mateix sexe estan enamorats ningú pot proibir a ningua a escollir a ningu la seva parella .
    Abans era motiu per ser decapitat i no entenc res d’aixó encara que jo sóc arab i a la meva religió no esta ven vista peró encara i aixi no estic d’acord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *