ARC

L’ARC (Aplicació de Recobriment Curricular) recull propostes d’activitats, seqüències didàctiques i recursos, que enllacen directament amb el currículum de les àrees de matemàtiques, llengües, ciències naturals, ciències socials i tecnologia. Les necessitats que ha generat el programa EduCat1x1 fan que les propostes didàctiques s’hagin concentrat en els primer cicle de l’ESO en aquest moment, si bé la intenció és donar un servei homogeni a totes les etapes i àrees.


L’ARC s’ha creat i es manté des dels CESIRE, Centres de Suport a la Innovació i a la Recerca Educativa, que depenen del Departament d’Ensenyament.

Estarem pendents de la incorporació de nous continguts adients a l’Educació Primària i Educació infantil en aquesta secció. En aquests moments, hi ha poca oferta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *