TASTET de PDI

Hem incorporat aquest apartat amb la intenció que pugueu realitzar alguna senzilla pràctica amb la PDI a fi de prendre consciència de les possibilitats d’aquest maquinari informàtic.

Malgrat la diversitat de marques de pissarres digitals, hem basat aquest curs en el programari Notebook 10, que és el que incorporen les pissarres Smart.

Hi ha diverses raons per realitzar aquesta tria:

  • El programa és molt senzill d’utilitzar.
  • Incorpora moltes eines i recursos.
  • És absolutament compatible amb les millors marques de pissarres.
  • És el que utilitza el Departament d’Ensenyament en els seus cursos de formació.
  • A l’espai Alexandria la majoria de les activitats estan creades amb aquest programari.

Hem previst tot un seguit d’activitats pràctiques relacionades amb el tema, que portarem a terme utilitzant dos tipus de maquinari:

  • L’ordinador
  • La PDI

Activitats amb l’ordinador

Aquestes activitats estan repartides en tres sessions i, per poder accedir-hi, haureu de clicar l’enllaç corresponent.

L’objectiu és comprovar que amb el nostre ordinador i, sense tenir connectada una PDI, podem utilitzar el programari Notebook 10, per crear i executar les nostres activitats.

També es proposem la realització d’exercicis amb d’altres programes, així com activitats per facilitar l’ús de la pissarra, sobretot en els primers moments, quan encara no es coneix prou el maquinari.

Activitats amb la PDI

Us proposarem uns exercicis molt senzills, que haureu de realitzar a la pissarra. L’objectiu és comprovar la utilitat de les eines del programa i donar-vos l’oportunitat per acostumar-vos a utilitzar el llapis, el dit, el ratolí i el teclat, amb aquesta nova eina.

Només, es tracta d’un petit tast !!! 😉

Per facilitar la participació de tothom, us agrupareu per parelles i realitzareu les tres primeres activitats, amb l’ajut del manual Notebook. Un cop finalitzada la tasca del vostre torn, tancareu el programa, sense desar els canvis i donareu pas a la següent parella.

Un cop tothom hagi sortit a la pissarra, la primera parella continuarà amb les tres activitats següents i així successivament, fins a acabar tot el paquet.

Mentre espereu, podeu anar consultant i estudiant el material del curs, així com realitzant les activitats proposades per la sessió d’avui.

Si us descarregueu les activitats, podreu practicar a casa o a l’escola. Només cal clicar les imatges i tenir instal.lat prèviament al nostre ordinador el programa Notebook 10:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *