Si no sabeu on passar les vacances aquest estiu…

 

… podeu visitar el nou parc d’atraccions dedicat als dinosaures.  Hi trobareu de tot: emoció, diversió, ciència…  En la seva web podem trobar tota la informació necessària per planificar la nostra estada i sobretot, àmplies explicacions sobre les diferents espècies de dinosaures que hi habiten.

Què més podeu esperar?

Doncs ÉS BROMA!  La web  forma part de la campanya de màrqueting de la nova pel·lícula basada en l’univers de “Parc juràssic”, creat per Steven Spielberg fa 22 anys. El film s’estrenarà el 12 de juny i com veieu no miren en detalls…  La informació sobre els dinosaures és correcta, tota la resta… FANTASIA, però potser us inspira pel conte científic…

[youtube]http://youtu.be/ZXiahojLbOw[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *