Hem provat el kéfir!

Ara fa uns dies vam parlar a classe d’un aliment que estava produït per uns éssers vius molt especials: el bacteri  Lactobacillus acidophilus  i el llevat Saccharomyces kefir .

Ja recordareu que vam parlar de la llet kefirada.  Al primer moment tots vàreu dir: Quèèèèèèè?  Excepte la Judit i el Diego que l’havien provat i varen explicar com s’elabora, el gust que té i que a ells els agradava molt.

Dies després, la Judit li va portar una mostra a la Noelia i l’endemà tots el vàrem poder provar amb valoracions diverses… a alguns us va agradar molt i a altres no tant.  El cert és que és un aliment molt antic i saludable que potser desconeixíeu i encara més que el tinguéssim gràcies a uns bacteris i uns llevats.  Com veieu no tots els microorganismes provoquen malalties.

La Noelia va ser la primera en portar informació a classe sobre el kéfir i és per això que penjo el que ella va aportar.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *