Benvinguts al nou curs 2014-15!

Ens tornem a trobar un curs més, i ja en són tres!

Aquest blog pretén ser una ajuda per a les classes de ciències naturals i un espai per compartir impressions i idees que vagin sorgint a mida que avancem en el curs.

Per començar dir-vos que durant aquest aquest nou curs i durant tot l’any 2015 es commemora “l’any internacional de la llum i les tecnologies relacionades amb la llum” segons la UNESCO.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rcoMeWV0jZc[/youtube]

Es pretén conscienciar a la ciutadania de la importància de les ciències de la llum, l’òptica i les tecnologies basades en la llum, i és una oportunitat per promoure el desenvolupament sostenible, donar poder a les dones en l’àmbit científic i promoure l’ensenyament de la cultura, les ciències, les tecnologies i la innovació especialment entre els joves.

El 12 de maig de 2013 es va constituir el Comitè Espanyol per a celebrar l’any internacional de la llum en el Sincrotó ALBA de Cerdanyola del Vallès, amb l’objectiu de desenvolupar un programa d’activitats per a promoure i coordinar activitats per fomentar , divulgar i promoure coneixements sobre la llum.

I durant l’any 2015 l’ICFO, Institut de Ciències Fotòniques situat a Castelldefels, participarà activament en una àmplia gamma d’activitats. En particular, l’ICFO coordinarà el projecte GoPhoton!, un projecte de divulgació que es portarà a terme simultàniament en vuit ciutats europees. 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *